logosz

Dzisiaj jest: 9 Lipiec 2020         Imieniny: Weronika, Hieronim, Zenon

 

 

Wirtualny spacer
pano

lipiec 2020
P W Ś C Pt S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Licznik odwiedzin

Dzisiaj28
Wczoraj35
Tydzień116
Miesiąc264
Razem299168

szkola01

Ocena użytkowników:  / 0
SłabyŚwietny 

Harmonogram sesji egzaminacyjnej 2018

Branża spożywcza: cukiernik, piekarz 1 sierpnia 10.00 (etap praktyczny i teoretyczny)
Etap praktyczny: od godz. 8:00 wybrane zakłady cukiernicze i piekarnie
Etap teoretyczny: od godz. 11:30 sala szkoleniowa Cechu w Zamościu, ul. Ormiańska 1.

 

Branża budowlana: monter zabudowy i robót wyk. w bud., murarz-tynkarz
Etap praktyczny: 27 czerwca 8:00 wybrane zakłady budowlane (przystępują uczniowie z firm: FORMA P. Ciuraszkiewicz, Lege Artis M. Łoś, MALBUD W. Organista, INWEX A. Batorski)
Etap teoretyczny: 2 sierpnia, godz. 10:00 sala szkoleniowa Cechu w Zamościu ul. Ormiańska 1.

 

Branża motoryzacyjna: mechanik poj. sam., elektromechanik poj. sam., blacharz sam., lakiernik sam.
Etap praktyczny: 25 czerwca 8:00 wybrane zakłady motoryzacyjne (przystępują uczniowie z firm: AUTO-TECHNIK R. Łagowski, Zakład mechaniczny K. Mazurek, Bosch Service A. Hamelusz, Stacja obsługi St. Kusiak, MOBILES M. Ząbek, Energozam Sp. z o.o.)
Etap praktyczny: 28 czerwca 8:00 wybrane zakłady motoryzacyjne (przystępują uczniowie z firm: TURBO Auto Serwis B. Repeć, AUTO CENTRUM W. Nowakowski, SKODA Żagiel)
Etap teoretyczny: 6 sierpnia, godz. 10:00 sala Cechu ul. Ormiańska 1.

 

Branża fryzjerska: fryzjer 8 sierpnia 9.00
Etap praktyczny i teoretyczny: sala szkoleniowa Cechu w Zamościu ul. Ormiańska 1.

 

Branża gastronomiczna: kucharz 10 sierpnia 10.00 (etap praktyczny i teoretyczny)
Etap praktyczny: od godz. 7:30 wybrane zakłady gastronomiczne
Etap teoretyczny: sala szkoleniowa Cechu w Zamościu ul. Ormiańska 1 - po zakończeniu części praktycznej.

 

Uwaga !
Uczniowie, którzy dotychczas nie odebrali banków pytań do egzaminu w danym zawodzie, proszeni są o skontaktowanie się z biurem naszego Cechu.
Do etapu teoretycznego przystępują uczniowie posiadający: dowód osobisty, długopis i kalkulator.
Do etapu praktycznego uczniowie przystępują z dowodem osobistym, w pełnym wyposażeniu: odzież robocza, narzędzia pracy, przydzielone środki ochrony indywidualnej.
Szczegóły dotyczące powyższych informacji można uzyskać osobiście w siedzibie Cechu Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości lub pod nr tel. 84 638 44 56.
Wszystkim zdającym życzymy powodzenia na egzaminach i trzymamy kciuki !!!

Udostępnij