Ocena użytkowników:  / 6
SłabyŚwietny 

b_200_200_16777215_00___images_fotki_na_news_2015_czekolada010.jpgZapraszamy do klasy pierwszej w zawodzie CUKIERNIK.

W ramach przedmiotu Technologie produkcji cukierniczej i zajęć z działu: „Produkcja czekolady i wyrobów czekoladowych” uczniowie klasy 3 kształcący się w zawodzie cukiernik robili własnoręczne praliny czekoladowe. Czekolada to produkt uzyskany z miazgi kakaowej, tłuszczu kakaowego, cukru pudru oraz dodatków. Uczniowie formowali, ozdabiali oraz pakowali pralinki. Na poniższych zdjęciach mamy możliwość zobaczenia jak im poszło. Zajęcia to nie tylko teoria ale i praktyka. Przyszli absolwenci gimnazjum wybierajcie zawód cukiernik w naszej szkole. Zapraszamy.

b_200_200_16777215_00___images_fotki_na_news_2015_czekolada001.jpg b_200_200_16777215_00___images_fotki_na_news_2015_czekolada002.jpg b_200_200_16777215_00___images_fotki_na_news_2015_czekolada003.jpg
b_200_200_16777215_00___images_fotki_na_news_2015_czekolada004.jpg b_200_200_16777215_00___images_fotki_na_news_2015_czekolada005.jpg b_200_200_16777215_00___images_fotki_na_news_2015_czekolada011.jpg